HomeOut of the matchΗ in2bet μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ Καλαθόσφαιρα για τη σεζόν 2024/25

Η in2bet μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ Καλαθόσφαιρα για τη σεζόν 2024/25

Η in2bet ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την υποστήριξή της ως Μεγάλος Χορηγός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2024-2025. Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας να στηρίζει εμπράκτως τον αθλητισμό της Κύπρου, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και παράδοσης.

Η In2bet πιστεύει ακράδαντα ότι μέσα από την υποστήριξη ομάδων όπως ο ΑΠΟΕΛ, ενισχύεται η δυναμική των αθλητών και προάγονται οι αξίες του αθλητισμού, της ομαδικότητας και της υπεροχής.

Κατά την επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, στο Rookies Bar and Grill στη Λευκωσία, ο νέος Γενικός Διευθυντής της In2bet, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που ανακοινώνουμε σήμερα τη χορηγία μας για το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ιστορικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Η In2bet είναι εδώ για να μείνει. Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό του νησιού μας και θέλουμε μέσω των πρωτοβουλιών μας να τον ενισχύσουμε περαιτέρω.

Ως In2bet επιζητούμε διαρκώς την εξέλιξη, καθώς προχωράμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε πίσω στην κοινωνία που μας εμπιστεύεται. Το επόμενο χρονικό διάστημα, έρχονται πολλά καινούργια πράγματα και συναρπαστικές ανακοινώσεις.»

Η Γενική Αρχηγός του Καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ κ. Ισαβέλλα Τύμβιου δήλωσε ότι:

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την χαρά και την περηφάνια μας που μια εταιρεία όπως η In2bet θα πορευτεί μαζί μας την φετινή χρονιά».

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, κ. Κυριάκος Ζιβανάρης.

Με την υποστήριξη της In2bet, ο ΑΠΟΕΛ Καλαθόσφαιρα στοχεύει να συνεχίσει τις επιτυχίες του και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους φιλάθλους και τους αθλητές, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού. Η εταιρεία δεσμεύεται να στηρίξει κάθε προσπάθεια που ενισχύει την αθλητική κουλτούρα του τόπου, αναδεικνύοντας τα ιδανικά του αθλητισμού και δημιουργώντας νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη του κυπριακού αθλητισμού.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης