HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΜπάσκετ: Μαθήματα... γαλλικών για τα κορίτσια της ΑΕΛ

Μπάσκετ: Μαθήματα… γαλλικών για τα κορίτσια της ΑΕΛ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών τη ΑΕΛ επιστρέφει στα σαλόνια της Ευρώπης, καθώς αρχίζει σήμερα (19:00, Cytavision Sports7 HD) την προσπάθειά της στο Γιούροκαπ. Συγκεκριμένα, η λεμεσιανή ομάδα θα φιλοξενήσει στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης» τη γαλλική Λιόν σε αγώνα για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Γκορζόφ (Πολωνία) και Χόμουτοφ (Τσεχία), που συμπληρώνουν τον όμιλο,  έπαιξαν χθες βράδυ.

Σε ανακοίνωση του τμήματος σημειώνεται ότι άρχισε η προπώληση των πακέτων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ προς 20 ευρώ, καθώς και για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα, που τιμώνται 10 ευρώ, βάσει των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Τα εισιτήρια θα πωλούνται τόσο στα ταμεία του κλειστού όσο και διαδικτυακά στο σύνδεσμο: https://tickets.ael.com.cy/en/home/

Στο μεταξύ, η ομάδα ανδρών της ΑΕΛ με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εύχεται καλή επιτυχία στις γυναίκες και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά τους με μαζική και έντονη παρουσία στις κερκίδες.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 12 ομίλους των 4 και στα πλέι οφ θα προκριθούν οι 12 πρώτες, οι 12 δεύτερες και οι 4 καλύτερες τρίτες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης