HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑξιόλογο το έργο του Οκκά στην Ανόρθωση

Αξιόλογο το έργο του Οκκά στην Ανόρθωση

Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ήταν ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση. Μάζεψε άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει ώστε να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Με τα γνωστά προβλήματα που κουβαλάει δεν θα ήταν υπερβολή να γράφαμε ότι πρόκειται για άθλο. Η προσφυγική ομάδα -αυτό οφείλεται στον προπονητή Γιάννη Οκκά- έμεινε μακριά από τα προβλήματα που αφορούν τη διοίκηση αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Οι παίκτες έχουν επικεντρωθεί στο δικό τους κομμάτι και μόνο. Στο γήπεδο, προσπαθώντας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναντίλεκτα κάποιοι παίκτες χρειάζεται ν’ ανεβάσουν στροφές. Να προσφέρουν πολύ περισσότερα στο σύνολο. Και αν αυτό γίνει κατορθωτό, τότε η Ανόρθωση θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Την ίδια ώρα όμως θα πρέπει να μετρήσει και τις αντοχές της, με δεδομένο ότι το ρόστερ της υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες. 

Ο Κύπριος προπονητής πάντως κάνει αξιόλογο έργο μέχρι στιγμής. Μπορεί να προκύπτουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αν καταφέρει και σε αυτό το κομμάτι ο Γιάννης Οκκάς να βρει λύση τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. 

Αύριο έχει διευθετηθεί φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα ξεκινήσει στις 18:00.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης