HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑFUTSALΦούτσαλ: Ενημέρωση από ΑΕΛ - Με 70 προσκλήσεις ανά ομάδα το Σούπερ Καπ!

Φούτσαλ: Ενημέρωση από ΑΕΛ – Με 70 προσκλήσεις ανά ομάδα το Σούπερ Καπ!

Η AEL FUTSAL με ανακοίνωση της ενημερώνει για τον αγώνα Super Cup με αντίπαλο την ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19:00 στο στάδιο «Ελευθερία».

Η ΑΕΛ ενημερώνει πως μετά από την σημερινή οργανωτική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της.

Αναλυτικά:

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09/10/2024

Περήφανε κίτρινε ΛΑΕ,

Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup μεταξύ της νταμπλούχου μας ομάδας απέναντι στην φιναλίστ κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στο γήπεδο “Ελευθέρια” στις 7 το βράδυ (Cytavision Sports). Μετά από την σημερινή οργανωτική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της.

Ο αγώνας του Super Cup θα είναι ο τρίτος στην ιστορία του τμήματος και η υπόσχεση όλων όσων απαρτίζουν την φετινή φουτσαλική ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του Super Cup.

Μετά από την σημερινή οργανωτική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης