HomeSliderΕθνική: Προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Εθνική: Προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για τον αγώνα με τη Ρουμανία το ερχόμενο Σάββατο στις 21:45 στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ο προπονητής της Εθνικής μας Σωφρόνης Αυγουστή προσπαθεί στις λίγες ημέρες που βρίσκεται με την ομάδα, να περάσει όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα μπορεί στους ποδοσφαιριστές του σε σχέση με τη φιλοσοφία του, γνωρίζοντας πως δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του παρά μόνο μερικές προπονήσεις.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας «Ηλίας Πούλλος» ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στο «ΑΕΚ Αρένα», στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Έχοντας ήδη διανύσει δύο αγωνιστικές στο Nations League, η Κύπρος έχει τρεις βαθμούς με εκτός έδρας νίκη επί της Λιθουανίας και εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο.

Η Ρουμανία προηγείται στη βαθμολογία με έξι βαθμούς έχοντας δύο νίκες επι του Κοσόβου (3-0 εκτός έδρας) και της Λιθουανίας (3-1 εντός έδρας).

Στόχος της Εθνικής μας το Σάββατο, θα είναι ασφαλώς να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα και της ποιότητας του αντιπάλου.

Μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία, η Κύπρος θα ταξιδέψει στο Κόσοβο με το οποίο θα αγωνιστεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου (21:45) στην Πρίστινα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τους αγώνες με τη Ρουμανία και το Κόσοβο:

Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Πηλέας, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κωστάκης Αρτυματάς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Μακρής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης