HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ Άρης ποντάρει πλέον και στην άμυνα...

Ο Άρης ποντάρει πλέον και στην άμυνα…

Ο Άρης έσπασε το… ρόδι με την πρώτη του νίκη στο τρίτο διαδοχικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια και επιβεβαίωσε τις δυνατότητές του να διεκδικήσει τον τίτλο. Η επιτυχία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που ο Αλεξέι Σπιλέφσκι πήρε άριστα στην τακτική, όπως και οι ποδοσφαιριστές του, με την άψογη εφαρμογή του πλάνου.

Σημείο αναφοράς για την «ελαφρά ταξιαρχία» στην τρέχουσα περίοδο είναι η υποδειγματική αμυντική λειτουργία που αποτυπώνεται στα μόλις 2 τέρματα που δέχθηκε. Μάλιστα, το ένα ήταν στην πρεμιέρα με την Καρμιώτισσα, ενώ ο αγώνας είχε κριθεί (3-1), ενώ το άλλο στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Πάφος FC.

Η βελτίωση της λεμεσιανής ομάδας στον συγκεκριμένο τομέα είναι εμφανής σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που δείχνει πως ο Λευκορώσος τεχνικός δίνει πλέον έμφαση στον ανασταλτικό μηχανισμό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αναγκάζει τον κ. Σπιλέφσκι να επικεντρωθεί στη διατήρηση των ποδοσφαιριστών του σε εγρήγορη, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι λόγω της απουσίας των διεθνών.

Με την επιστροφή στη δράση ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο «Δασάκι», ενώ ακολούθως θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα. Στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα».

Από αγωνιστικής άποψης εκτιμάται ότι ο Κοκόριν θα είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Όσον αφορά τον Γιαγκό, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης