HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Οι τραυματισμοί έκαναν... χαλάστρα στον Γκούλα

Απόλλων: Οι τραυματισμοί έκαναν… χαλάστρα στον Γκούλα

Η ήττα που δέχθηκε ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε τέλος στην ανοδική πορεία της ομάδας και την προοπτική που δημιουργήθηκε για να πλησιάσει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα οι «γαλάζιοι» έδειξαν σημαντικές αδυναμίες και το πλήρωσαν με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Αντριάν Γκούλα αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, που επηρέασαν την ομάδα και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύουν το έργο του σε μεγάλο βαθμό. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο Σλοβάκος έφτιαξε ουσιαστικά ομάδα από την αρχή το καλοκαίρι, με τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ. Ενώ, λοιπόν, είχε ως κύριο μέλημα την ομοιογένεια προέκυψαν οι αναποδιές με τους τραυματισμούς πολλών παικτών και του έκαναν χαλάστρα.

Ως εκ τούτου, ο κ. Γκούλα προσπαθεί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να θέσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, ενώ αλλάζει συνεχώς ενδεκάδα εξ ανάγκης με αρνητικό πρόσημο. Βάσει των δεδομένων η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται ευεργετική για τη λεμεσιανή ομάδα για δύο λόγους: Εκ πρώτης δίνουν χρόνο στον προπονητή να περιορίσει τις αδυναμίες, ενώ περιμένει σημαντικές επιστροφές που θα του λύσουν τα… χέρια στην πορεία.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια 29ης Μαΐου στις 20 Οκτωβρίου, με την επιστροφή στις επιτυχίες να θεωρείται επιτακτική ανάγκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το απουσιολόγιο είναι γεμάτο, αφού οι Χάμπος Κυριάκου, Άδωνη, Ντιόν, Μάρκες και Αρτυματάς παραμένουν παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού. Συν τοις άλλοις, οι Ντανίλο Σπόλιαριτς, Άνχελο Σαγκάλ απεκόμισαν πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ οι Γιώργος Μαλεκκίδης και Τσαρλς Μπολί ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, ο Αντριάν Γκούλα ευελπιστεί πως κάποιοι από τους προαναφερθέντες θα τεθούν στη διάθεσή του, ούτως ώστε να καταστρώσει με άνεση το πλάνο που θα παρατάξει.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης