HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΗ ΑΕΚ γύρισε για τα καλά τον... διακόπτη

Η ΑΕΚ γύρισε για τα καλά τον… διακόπτη

Η ΑΕΚ δείχνει στα τελευταία της παιχνίδια ομάδα πρωταθλητισμού, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια, με απαραίτητη προϋπόθεση να συνεχίσει την πρόοδό της τόσο από αγωνιστικής, όσο και από βαθμολογικής άποψης.

Οι επιτυχίες έφεραν τους «κιτρινοπράσινους» στην 4η θέση, όμως το -6 από την κορυφή περιορίζει τα περιθώρια λάθους. Ο Χένινγκ Μπεργκ ξέρει πως για να συνεχιστεί η αντεπίθεση της ομάδας του θα πρέπει να δείξει σταθερότητα και συνέπεια σε βάθος χρόνου. Είναι ο μόνος τρόπος για να καλυφθεί η διαφορά και να μπει η ομάδα για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου, έχοντας υπόψιν πως ο Μαραθώνιος είναι ακόμα στην αρχή.

Ο Νορβηγός τεχνικός έχει ως κύριο μέλημα να κρατήσει «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές του, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα ανέβασε… στροφές. Ωστόσο, είναι μαθημένος σε αυτές τις συνθήκες και θα προσπαθήσει να βελτιώσει περαιτέρω την εικόνα της ΑΕΚ ούτως ώστε να συνεχίσει από κει που έμεινε.

Οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν χθες στις προπονήσεις, που θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό. Η κατάσταση των Ροντέν και Ναούμ θα αξιολογείται καθημερινά και αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση στην «Αρένα» στις 20 Οκτωβρίου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης