HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΗ Ανόρθωση θέλει να μείνει στον σωστό δρόμο

Η Ανόρθωση θέλει να μείνει στον σωστό δρόμο

Η τελευταία… τριάδα αγώνων έφερε αρκετούς βαθμούς στην Ανόρθωση, η οποία επιβεβαιώνει πως ανεξάρτητα από τα προβλήματα που περνά μια μεγάλη ομάδα, παραμένει ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Σε αυτά τα παιχνίδια πήρε δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα και ενδιάμεσα έφερε ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ο Γιάννος Οκκάς είδε την ομάδα του να παράγει αρκετές ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια και να έχει καλή συμπεριφορά στην άμυνα, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό. Ο Κύπριος τεχνικός έμεινε σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε, αλλά την ίδια στιγμή είδε και αδυναμίες τις οποίες θέλει να βελτιώσει.

Η περίοδος της διακοπής προσφέρεται για να γίνει δουλειά στις προπονήσεις και να καταφέρει η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στα παιχνίδια που ακολουθούν. Θυμίζουμε ότι με την επιστροφή στη δράση θα γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και βέβαια να πάρει άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μέσα από την προετοιμασία θα ξεκαθαρίσουν και τα αγωνιστικά δεδομένα και θα γνωρίζει η τεχνική ηγεσία σε ποιους παίκτες θα υπολογίζει.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης