HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΚατά... παραγγελία η διακοπή για την Ομόνοια

Κατά… παραγγελία η διακοπή για την Ομόνοια

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής κρίνεται ως ευεργετική για την Ομόνοια τη δεδομένη χρονική περίοδο. Το παραδέχθηκε, άλλωστε, ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του μετά από το ντέρμπι με τον Άρη, τονίζοντας πως θα βοηθήσει για να βελτιωθεί ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και για να πάρουν «ανάσες» εκείνοι που αγωνίζονται ανελλιπώς.

Βάσει των δεδομένων, είναι εμφανές πως όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» περιμένουν περισσότερα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εντάχθηκαν τελευταίοι στην ομάδα και δεν έκαναν προετοιμασία. Σημειώνουμε ενδεικτικά τους Κίτσο, Ατζίλι, Γιόβετιτς και Λοΐζου. Ο νεαρός Ελλαδίτης έδωσε διαπιστευτήρια από την πρώτη του θητεία στους «πράσινους», ενώ υπάρχει πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες τόσο του Ισραηλινού, όσο και του Μαυροβούνιου. Στον αντίποδα, ο Λοΐζου δείχνει να βελτιώνεται μέσα από τις συμμετοχές του και φυσικά αποτελεί σημαντική μονάδα.

Ο Ατζίλι φανέρωσε την κλάση του μέσα από κάποιες ενέργειες αγωνιζόμενος ως αλλαγή και είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ικανός να ανεβάσει το επίπεδο της Ομόνοιας, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει για τον Γιόβετιτς.

Συν τοις άλλοις περί τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Ρομάν Μπεζούς, ο οποίος στις καλές του είναι μέσος της… διαφοράς.

Ο κ. Νταμπράουσκας ευελπιστεί ότι σύντομα θα αυξηθούν σημαντικά οι ποιοτικές του επιλογές, ούτως ώστε να έχει την ευχέρεια για σωστή διαχείριση του ρόστερ χωρίς να επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας από τις συνεχείς υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων.

Κατά τ’ άλλα, οι «πράσινοι» κάνουν μικρό διάλειμμα, αφού πήραν τριήμερη άδεια και θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο μεθαύριο Παρασκευή. Εντούτοις, η απουσία των διεθνών μεταθέτει την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Ε.Ν. Παραλιμνίου στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι απουσιάζουν οι Παναγιώτου, Κούσουλος, Κίτσος, Χαραλάμπους, Λοΐζου, Γιόβετιτς και ο νεαρός Νικολάου.

Ο Κακουλλής έμεινε εκτός Εθνικής λόγω προβλήματος στον προσαγωγό και εκτιμάται πως θα απουσιάσει για δύο βδομάδες. Συνεπώς, δεν υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και θα κάνει κούρσα για να προλάβει τον ευρωπαϊκό με τη Χαρτς εκτός έδρας (24/10). Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Στεπίνσκι και του Σεμέδο, ενώ η κατάσταση του Μουσιαλόφσκι θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Με τη συνέχιση του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα επιδιώξει να «κτίσει» νικηφόρο σερί, αφού θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα (εκτός), την Ομόνοια 29ης Μαΐου (εντός) και την Ομόνοια Αραδίππου (εκτός), προκειμένου να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ στο φινάλε του Α’ γύρου.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης