HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΑδειάζει το «Ηλίας Πούλλος»

Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος»

Οκτώ ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έλαβαν κλήση διεθνείς υποχρεώσεις. Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιου» γίνεται αναφορά στους διεθνείς και τις επικείμενες υποχρεώσεις που έχουν.

Εθνική Κύπρου

Οι Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρόνικος Κακουλλής ενσωματώθηκαν με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ρουμανία (Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 21:45, ΑΕΚ Αρένα) και Κόσοβο εκτός έδρας (15 Οκτωβρίου, 21:45) για το Nations League.

Εθνική Νέων

Ο Ανδρέας Νικολάου ενσωματώθηκε με την Εθνική Νέων ενόψει των δύο φιλικών αγώνων απέναντι στο Ισραήλ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο δημοτικό γήπεδο Σωτήρας και θα αρχίσει στις 15:00 και το δεύτερο την Πέμπτη, στο ίδιο γήπεδο, στις 11:00.

Εθνική Ελπίδων Ελλάδας

Ο Φώτης Κίτσος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελλάδα (Κ-21) για τους αγώνες με τη Σλοβακία και την Κροατία. Ο πρώτος αγώνας είναι φιλικός και θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 16:30 και ο δεύτερος αφορά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/10) στις 19:00.

Εθνική Μαυροβουνίου

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ενσωματώθηκε στην Εθνική της χώρας του για τους αγώνες με την Τουρκία και την Ουαλία για το Nations League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (11/10) και θα αρχίσει στις 21:45 και ο δεύτερος την Δευτέρα (14/10) την ίδια ώρα.

Αδειάζει, λοιπόν, το «Ηλίας Πούλλος» για ένα δεκαήμερο και φυσιολογικά ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα δουλέψει με τους παρόντες προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορη και θα περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να καταστρώσει το πλάνο του για τον αγώνα με την Ε.Ν. Παραλιμνίου, με την επανέναρξη της «Cyprus League by Stoiximan», που θα διεξαχθεί στις 19 του μήνα στο ΓΣΠ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης