HomeΕξ ΑπορρήτωνΓιατί δεν προλαβαίνει το κακό ο σινιόρε Μεσίνα;

Γιατί δεν προλαβαίνει το κακό ο σινιόρε Μεσίνα;

Ο Ντομένικο Μεσίνα πήγε… κόντρα στην απαίτηση πολλών ομάδων για χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών και οι ορισμοί στις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνουν μόνο Κύπριους.

Για να το κάνει αυτό, ο Ιταλός επικεφαλής της διαιτησίας θα έχει τους λόγους του και προφανώς γνωρίζει κάτι παραπάνω από κάθε άλλον. Νομίζω, όμως, πως ταυτόχρονα έκανε και τον… σταυρό του για να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο οι διαιτητές μας.

Σε μία αγωνιστική που περιλάμβανε και δύο «καυτά» ντέρμπι σε Λεμεσό και Λευκωσία (Άρης – Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ) δεν έγιναν σοβαρά λάθη. Εντούτοις, μην βιαστείτε να συμπεράνετε πως οι διαιτητές μας δικαίωσαν τον σινιόρε Μεσίνα…

Διότι η… παραφωνία ήρθε από το Παραλίμνι, στον αγώνα της τοπικής Ένωσης με την Πάφος FC, όπου έγιναν κάποια χοντρά λάθη και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους «βυσσινί».

Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα είναι και φέτος ανταγωνιστικό το σενάριο να κριθούν όλα στις λεπτομέρειες φαντάζει ορατό. Και τότε να δείτε που θα βγουν όλοι και θα λένε τα δικά τους για τα φάλτσα σφυρίγματα που επηρέασαν την κατάταξη των ομάδων.

Για να μην πω ότι οι φωνές θα αρχίσουν λίαν συντόμως. Το συνηθίζουν οι παράγοντες για… προληπτικούς λόγους και ο εκάστοτε επικεφαλής της διαιτησίας μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα.

Και τότε θα τρέχει ξανά ο Κούμας να σβήσει τις φωτιές, στο ρόλο «πυροσβέστη» που αναλαμβάνει συχνά-πυκνά όταν η διαιτησία μπαίνει στο στόχαστρο. Διότι οι περιβόητες άτυπες Συνελεύσεις των προέδρων μεσούσης της περιόδου κατάντησαν ρουτίνα σε βαθμό ανεκδότου.

Υπενθυμίζω απλώς πως η συνήθης κατάληξη των εν λόγω Συνελεύσεων είναι η επιστράτευση ξένων διαιτητών για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, ούτως ώστε να σταματήσει η δικαιολογημένη μουρμούρα. Δεν θα είναι, λοιπόν, καλύτερα να προλαβαίνει το κακό ο όποιος Μεσίνα;

Άσχημος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης