HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΠεριμένοντας τον Γιανέφσκι...

Περιμένοντας τον Γιανέφσκι…

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Νέας Σαλαμίνας οδήγησαν σε «διαζύγιο» με τον Χριστόδουλο Χριστοδουλου και η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Όλες οι ενδείξεις «φωτογραφίζουν» τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι ως τον επικρατέστερο αντικαταστάτη του Κύπριου τεχνικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση του σωματείου συμφώνησε με τον Σκοπιανό τεχνικό το βράδυ της Κυριακής και τον περιμένει στο νησί μας για να υπογράψει συμβόλαιο και να αρχίσει αμέσως δουλειά.

Ο κ. Γιανέφσκι προτιμήθηκε λόγω του ότι γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού εργάστηκε με επιτυχία σε αρκετές ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι είχε θητεία στην ΑΕΛ, στον Εθνικό Άχνας και στον Ολυμπιακό, ενώ δούλεψε δύο φορές στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Όπως ήρθαν τα πράγματα η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται ευεργετική για τον νέο προπονητή, αφού θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν επιθετικές αρετές στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα, αλλά και αμυντικές αδυναμίες που είχαν βαθμολογικό κόστος. Ακόμα και στο μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε απέναντι στον Εθνικό, χρειάστηκε να σκοράρει τρία γκολ για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ και θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Είναι δεδομένο ότι θέλει καλή συγκομιδή βαθμών για να ανέβει βαθμολογικά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης