HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΙδανική η διακοπή για την Ανόρθωση

Ιδανική η διακοπή για την Ανόρθωση

Η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για την Ανόρθωση και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με το οποίο διατήρησε το αήττητο είναι στοιχεία που μόνο θετικά μπορούν να αντικριστούν για την ομάδα της Αμμοχώστου. Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα η ομάδα του Γιαννάκη Οκκά είχε πολύ καλή παρουσία και κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε με 3-0 και παρά το γκολ των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο μέρος, πήρε την πολύτιμη νίκη.

Σε έξι παιχνίδια η Ανόρθωση μετρά 8 βαθμούς, εκ των οποίων τους επτά πήρε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Κέρδισε εντός έδρας την Ομόνοια με 1-0 και τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 και έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό 2-2 ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και αυτό είναι κάτι που αφήνει ικανοποιημένο τον Γιαννάκη Οκκά.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, η Ανόρθωση έχει δύο πολύ δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια. Θα παίξει στην 7η αγωνιστική με την ΑΕΚ στο «Αρένα» και θα ακολουθήσει ο αγώνας στο ΓΣΠ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Είναι δύο πολύ απαιτητικοί αγώνες και αναμφίβολα η διακοπή στο πρωτάθλημα θα βοηθήσει την ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το δεδομένο ότι πήρε τη νίκη με άνετο τρόπο στο τελευταίο παιχνίδι, της επιτρέπει να δουλέψει χωρίς πίεση και αυτό επίσης καταγράφεται στα θετικά. Θα υπάρξει χρόνος για να καλύψουν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ θα είναι σαφώς πιο έτοιμος και ο Κριχόβιακ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης