HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΣημαντικό παιχνίδι περιμένει το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ

Σημαντικό παιχνίδι περιμένει το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ

Στις 20:00 θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ (Cablenet) και για τους «γαλαζοκίτρινους» δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα της Λευκωσίας ήρθε στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής και ουσιαστικά είχε μόνο τη χθεσινή προπόνηση πριν από αυτόν τον αγώνα.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει στεναχώρια για το πώς χάθηκε η νίκη στον αγώνα με τη Σάμροκ, αλλά το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι, για να πάρει το τρίποντο που θα έχει διπλό όφελος. Από τη μια θα μετρήσει το τρίποντο σε ένα ντέρμπι, ενώ από την άλλη θα υπάρξει η δυνατότητα εκμετάλλευσης του αποτελέσματος στο ντέρμπι Άρης-Ομόνοια.

Έτσι, όπως είναι τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, το ΑΠΟΕΛ με νίκη θα κάνει άλμα και θα συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά του. Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν τη σημαντικότητα του αγώνα και πόσο βοηθητική σε πολλούς τομείς θα είναι η επιτυχία.

Σαφέστατα και αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Πίζι, Σαρφό να αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Ο Ντράζιτς είναι μια επιλογή για την επίθεση και είναι επίσης ένας παίκτης που διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία του στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης