HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑEuroleague: Συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει ο επτάστερος!

Euroleague: Συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει ο επτάστερος!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε όπως τελείωσε τη σεζόν στο Βερολίνο.

Μπορεί να μην ανταμείφθηκε με κάποιο… τρόπαιο όπως τον περασμένο Μάιο αλλά κατάφερε να πάρει την αγχωτική (όπως αποδείχθηκε) νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Άλμπα με 87-77.

Λένε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Και ότι είναι επικίνδυνες. Παρά την όποια διαφορά δυναμικότητας μπορεί να υπάρχει από ομάδα σε ομάδα. Ε, δεν ήθελε και πολύ ο Παναθηναϊκός να πέσει στην παγίδα και να γίνει θύμα μιας βόμβας μεγατόνων την 1η αγωνιστική της Euroleague. Αν και δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα η Άλμπα προσπαθούσε να του γίνει… στενός κορσές καθώς δεν τον άφηνε να πάρει διαφορά ασφαλείας και να «καθαρίσει» με την υπόθεση της νίκης.

Αν και ο Παναθηναϊκός διατηρούσε διαφορά 14 πόντων (57-71) στην 4η περίοδο δείχνοντας ότι δεν θα υπήρχε γυρισμός για την Άλμπα που νωρίτερα είχε μειώσει και στο καλάθι, βρέθηκε να κρατάει με νύχια και δόντια το προβάδισμα στο σκορ. Η γερμανική ομάδα πλησίασε και στους τέσσερις πόντους (75-79) στα 2:17 πριν από το τέλος έχοντας βάλει διαφορετικά δεδομένα στο ματς. Όμως στο τέλος οι «πράσινοι» βρήκαν δύο μεγάλα σουτ από Σλούκα και Γκραντ και ουσιαστικά καθάρισαν με την… αγχωτική νίκη.

Οι Ματίας Λεσόρ (14π.) και Κέντρικ Ναν (16π.) ήταν εκείνοι που είχαν οδηγήσει τους πράσινους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στα κρίσιμα σημεία έκαναν τη διαφορά οι Χουάντσο (11π.), Σλούκας (10π.) και Γκραντ (10π.)

Πηγή: gazzetta.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης