HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΚρατά τα θετικά και συνεχίζει η Νέα Σαλαμίνα

Κρατά τα θετικά και συνεχίζει η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα είχε μόνο ένα στόχο από το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Δόξα. Αυτός δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της νίκης και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από τη στιγμή που υλοποιήθηκε ο στόχος, η τεχνική ηγεσία θα εξετάσει όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι για να κάνει την ομάδα πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Αυτό που σίγουρα μετρά για τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα του κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν παθητικό. Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν προσφέρεται για μεγάλη ανάλυση, αλλά η Νέα Σαλαμίνα έδειξε αδυναμίες στην άμυνα στα προηγούμενα παιχνίδια και συγκαταλέγεται στα θετικά ότι έμεινε στο… μηδέν απέναντι στη Δόξα.

Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Ανόρθωση αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τα καλά στοιχεία που είχαν στον αγώνα με τη Δόξα και βέβαια θα πρέπει να γίνουν πολύ καλύτεροι σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, εάν θέλουν να υλοποιήσουν το στόχο της νίκης.

Μπορεί να είδαμε αρκετούς παίκτες που είναι βασικοί στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Δόξα, αλλά υπήρξαν αλλαγές από την τεχνική ηγεσία. Θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε διαφορετική ενδεκάδα στον αγώνα πρωταθλήματος και η τεχνική ηγεσία θα επιδιώξει να παρατάξει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης