HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ Άρης περιμένει το επόμενο ντέρμπι για να πάρει τη νίκη

Ο Άρης περιμένει το επόμενο ντέρμπι για να πάρει τη νίκη

Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε δύο ντέρμπι μετρά ο Άρης Λεμεσού. Μετά το 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα, ήρθε το 1-1 με την Πάφο και σίγουρα ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Στο δρόμο της ομάδας της Λεμεσού θα βρεθεί άλλη μια μεγάλη ομάδα, η Ομόνοια. Την ερχόμενη Κυριακή στη Λεμεσό θα γίνει το παιχνίδι και ο Άρης επιδιώκει στο θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας έχοντας μια καλή επαφή με την κορυφή.

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας είναι πως δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα τραυματισμών, κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του για να καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο. Ο Άρης είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος με το τέλος της περιόδου και αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά.

Άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος είναι ένας βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος, αλλά μετά από δύο ισοπαλίες ο Άρης δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει το τρίποντο. Ο κ. Σπιλέφσκι είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει χθες βράδυ την Ομόνοια στον ευρωπαϊκό της αγώνα που έδωσε απέναντι στη Βίκινγκουρ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης