HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Καρθέδο: Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη

Καρθέδο: Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη

Αντίστροφα μετρά η Πάφος FC για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πετροκούπ, για την πρεμιέρα του League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Ένας μεγάλος και ιστορικός αγώνας για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο.

Στην απογευματινή διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της Πάφος FC Χουάν Κάρλος Καρθέδο ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, ένας μεγάλος αγώνας για την ομάδα μας. Έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο, ξέρουμε πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι, δύσκολο να καταβληθεί, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θεωρώ πως είναι πιο ανταγωνιστική η διοργάνωση φέτος με αυτή τη μορφή, όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να πιστεύουν, να ονειρεύονται και εμείς με τη σειρά μας θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Ό,τι έγινε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει σημασία για εμάς. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι δύσκολος. Είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε δεν θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το αν θα κάνει αλλαγές λόγω μαζεμένων αγώνων: «Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Από τη μεριά των παικτών μίλησε ο Ζάιρο: «Έχω αντιμετωπίσει ξανά την Πετροκούμπ πριν από επτά χρόνια. Θεωρώ ότι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε αύριο είναι πολύ καλύτερη από ό,τι πιο παλιά. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και πως η ομάδα θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη. Συνεπώς, αναμένουμε μια ενδεκάδα αποτελούμενη με ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να πάρουν το τρίποντο και να ξεκινήσουν με ιδανικό τρόπο τη σεζόν


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης