HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟ Παπασταύρου διέλυσε τον τελευταίο «μύθο»!

Ο Παπασταύρου διέλυσε τον τελευταίο «μύθο»!

Η απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς από την Ομόνοια ναι μεν ήρθε στο… τσακ, όμως προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Πρόκειται για έναν επιθετικό κλάσης, με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο οποίος στα -σχεδόν- 35 του χρόνια παραμένει εν ενεργεία διεθνής με το Μαυροβούνιο.

Φυσιολογικά η ένταξή του στο «τριφύλλι» αυξάνει τις προσδοκίες για την τρέχουσα περίοδο, έχοντας υπόψιν και το θετικότατο δείγμα που έδειξε η ομάδα μέχρι τώρα.

Εκτός από τη σημασία της συγκεκριμένης μεταγραφής σε σχέση με την ποιοτική ενίσχυση της Ομόνοιας είναι και μία κίνηση από πλευράς Σταύρου Παπασταύρου που διέλυσε τον τελευταίο «μύθο» που αφορά στον πρόεδρο για τη μερίδα των πιο δύσπιστων οπαδών της.

Υπενθυμίζω πως ο ομογενής επενδυτής στο ποδοσφαιρικό τμήμα χαρακτηρίστηκε ως «τσιγκούνης» σχεδόν μετά από κάθε μεταγραφική περίοδο. Κάτι που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, εάν οποιοσδήποτε αναλογιστεί πόσα χρήματα δαπάνησε ο κ. Παπασταύρου από το καλοκαίρι του 2018, όταν ανέλαβε τα ηνία. Μιλάμε για ευρώ που δόθηκαν αφενός για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας με απώτερο σκοπό να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία, αφετέρου για εξόφληση των οφειλών του σωματείου.

Μέσα σε έξι χρόνια και τρεις μήνες ο Σταύρος Παπασταύρου μείωσε αισθητά το χρέος του σωματείου, η Ομόνοια έχει ψηλό προϋπολογισμό κάθε σεζόν και η Διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς όλους.

Εντούτοις, κάποιοι οπαδοί της ως «άπιστοι Θωμάδες», ήθελαν τη μεταγραφική υπέρβαση για να αντιληφθούν πως ο κ. Παπασταύρου δεν έχει «καβούρια στις τσέπες», αλλά είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και δεν αρέσκεται σε «πελλοεξοδίες».

Σέντερ φορ επιπέδου ήθελε ο Νταμπράουσκας και έφερε τον Γιόβετιτς με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ, συν μπόνους. Μάλιστα, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Μαυροβούνιος ήρθε με το συγκεκριμένο ποσό, ενώ αρχικά ζητούσε 800.000 ευρώ. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν δείχνει τσιγκουνιά, αλλά σοβαρότητα που λογικά θα έπεισε τους πάντες…

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης