HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΑρχίζει την υπεράσπιση ο Παναθηναϊκός

Αρχίζει την υπεράσπιση ο Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στην «Uber Arena» στις 19:45. Η ουραγός της περασμένης σεζόν υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης και θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα και την απώλεια του Σούπερ Καπ Ελλάδας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η Άλμπα Βερολίνου συνεχίζει με τον κόουτς Ισραέλ Γκονθάλεθ στον πάγκο της και διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της. Αυτή τη σεζόν ψάχνει να βελτιωθεί, έπειτα από μια πορεία με 5 νίκες σε 34 αγωνιστικές στην περασμένη σεζόν. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 105-70 κόντρα στην Όλντενμπουργκ για το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, δεν μπήκε στη σεζόν όπως θα ήθελε. Την περασμένη Κυριακή (29/09) ηττήθηκε με 86-85 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας. Μετά το ματς ο προπονητής Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως ακόμη η ομάδα του δεν αγωνίζεται στο επίπεδο που εκείνος θέλει. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει ενισχυθεί με τον γκαρντ Λορένζο Μπράουν, τον φόργουορντ Τσέντι Όσμαν και τον ψηλό Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα, Μονακό – Μιλάνο (20:00), Μπασκόνια – Παρτίζαν (21:30), Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν (22:00).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης