HomeΔΙΕΘΝΗEuropa Conference LeagueΕπιδιώκει το νικηφόρο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός

Επιδιώκει το νικηφόρο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στις 22:00 από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο «Γκράντσκι», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. H Μπόρατς Μπάνια Λούκα αδημονεί για την αναμέτρηση, καθώς είναι η παρθενική της παρουσία σε φάση ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό του φαβορί και να μπει στο θεσμό με τρεις βαθμούς.

Εξάλλου, υπάρχει μεγάλη διαφορά στα στατιστικά και την παράδοση των δύο ομάδων στην ευρωπαϊκή σκηνή. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο με τους αντίπαλους συλλόγους να αναζητούν την ιδανική εκκίνηση στο Κόνφερενς Λιγκ.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν το απόλυτο των νικών κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και συγκεκριμένα δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης αυτή τη σεζόν άρχισε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεπέρασε την Εγκνατία αλλά αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί προκρίθηκε επί της Κλάκσβικ και μετά τον αποκλεισμό από τη Φερεντσβάρος συνεχίζει στο Κόνφερενς. Στην πρώτη της παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θέλει να δείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Έπαιξε εντός έδρας με τη Ράντνικ Μπιγιέλινα για το πρωτάθλημα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης την περασμένη Κυριακή (νίκη με 2-0).

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε τη μονομαχία με την Μπότεφ Πλοβντίβ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Άγιαξ. Στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε τη Λανς. Το «τριφύλλι» προέρχεται από εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League την περασμένη Κυριακή (ήττα με 2-0).

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο 100% τους οπισθοφύλακες Βαγιαννίδη και Μαξ.

Πιθανή ενδεκάδα Μπόρατς Μπάνια Λούκα (4-2-3-1): Μανοΐλοβιτς – Ερέρα, Μάιερς, Καρολίνα, Κβρζιτς – Σάβιτς, Όγκρινετς – Σρέτσκοβιτς, Σκόρουπ, Ντεσπότοβιτς – Κουλάσιν.

Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Τσέριν, Αράο – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης