HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΈνας και μοναδικός ο στόχος για τον Άρη

Ένας και μοναδικός ο στόχος για τον Άρη

Ο Άρης την Κυριακή θα υποδεχθεί την Ομόνοια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στόχος του είναι η νίκη. Η λεμεσιανή ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Απόλλωνα και Πάφος FC δεν έχει τη δυνατότητα να χάσει και άλλους βαθμούς. Από τη στιγμή που στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος -έστω κι αν είμαστε στα αρχικά στάδια- ο Άρης θα πρέπει να αξιοποιήσει πρωτίστως τον παράγοντα έδρα και κατά δεύτερο να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί η διαφορά από την κορυφή να είναι μόνο στο -2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προκύπτει θέμα.

Σαφώς και δεν υπάρχει πανικός εντός της ομάδας από τις δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά γνωρίζουν άπαντες ότι η ομάδα χρειάζεται και τις νίκες για να προχωρήσει. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ντέρμπι και δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά πράγματα για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα. Αναντίλεκτα ο Άρης στον τελευταίο αγώνα είχε καλή αγωνιστική παρουσία, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και στις δηλώσεις του ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφκσι. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι αν συνεχιστούν τέτοιου είδους εμφανίσεις, η ομάδα θα καταφέρνει να κερδίζει.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς να προκύπτουν οποιαδήποτε απρόοπτα. Ο Λευκορώσος προπονητής έχει πληθώρα επιλογών στα χέρια του για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα δεν αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές από τη στιγμή που η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση. Ωστόσο από την άλλη το «γεμάτο» ρόστερ τού δίνει το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετικούς παίκτες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης