HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑγωνία για δύο στον Απόλλωνα

Αγωνία για δύο στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα μετρούν αντίστροφα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Παρασκευή. Η προετοιμασία της λεμεσιανής ομάδας μπήκε στην τελική ευθεία και ο Αντριάν Γκούλα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους τραυματίες για να καταστρώσει το πλάνο του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ντε Αλμέιδα και Μπολί ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και στην τελευταία προπόνηση θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους για να διαφανεί κατά πόσο θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στο απουσιολόγιο του Σλοβάκου τεχνικού παραμένουν οι παροπλισμένοι Μάρκες, Χάμπος Κυριάκου, Άδωνη και Ντιόν.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι η ομάδα θα εκτίσει την ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με την Ομόνοια 29ης Μαΐου (20 Οκτωβρίου) και την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων με την Ομόνοια Αραδίππου στις 27 του μήνα.

Η λεμεσιανή ομάδα θα εκστρατεύσει στη Λάρνακα με μόνο στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στην ανοδική της πορεία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης