HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΕπιστροφή στα ντέρμπι για την ΑΕΚ

Επιστροφή στα ντέρμπι για την ΑΕΚ

Το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία πλέον έχει επικεντρωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Λάρνακας, η οποία στη δεύτερη της φετινή επίσκεψη στο στάδιο της πρωτεύουσας θέλει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (πρωτάθλημα και κύπελλο) και έτσι η ψυχολογία των παικτών έχει ντοπαριστεί αρκετά. Χρειαζόταν αυτές τις νίκες η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, που επιτέλους εξαργυρώνει τις καλές της εμφανίσεις. Και στον προχθεσινό αγώνα εκ νέου η ομάδα έδειξε ότι μπήκε στο σωστό δρόμο, παρόλο που ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερου βεληνεκούς. Για να παραμείνει όμως στη σωστή πορεία, θα πρέπει την Κυριακή να φύγει από τη Λευκωσία με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές της. Σαφώς και το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ούτε Νέα Σαλαμίνα ούτε Ακρίτας Χλώρακας (οι δύο ομάδες που κέρδισε η ΑΕΚ). Σαφώς και θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά και μάλιστα χωρίς χάσιμο χρόνου. Ο Νορβηγός προπονητής θα καταστρώσει το πλάνο του έχοντας ευχάριστο πονοκέφαλο. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του και αυτό θα του δώσει τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους για το αρχικό σχήμα. Στα θετικά η επιστροφή του αρχηγού Άνχελ Γκαρσία που αγωνίστηκε στον προχθεσινό αγώνα και αποτελεί άλλη μία αξιόπιστη λύση για την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης