HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΘέλει «μαγική βραδιά» ο Νταμπράουσκας

Θέλει «μαγική βραδιά» ο Νταμπράουσκας

Η Ομόνοια περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα με τη Βίκινγκουρ, στο ξεκίνημα της προσπάθειά της στην League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με κύριο στόχο τη νίκη, προκειμένου να δημιουργήσει προοπτική για τη μετέπειτα πορεία της στη διοργάνωση. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας απεύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας να δώσουν έντονο «παρών» στο ΓΣΠ ούτως ώστε να φτιάξουν όλοι μαζί μια μαγική βραδιά.

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Σενού Κουλιμπαλί.

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη League Phase και το περιμένουμε με ενθουσιασμό. Θα υποδεχθούμε τη Βίκινγκουρ και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να επιτύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ερωτηθείς κατά πόσο θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, λόγω του ντέρμπι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή, απάντησε:

«Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή, όμως, είναι η δουλεία μας και πρέπει να δείχνουμε συνέπεια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα, αν και στο βάθος του μυαλού μας σκεφτόμαστε και εκείνον με τον Άρη».

Κληθείς να σχολιάσει την ομάδα της Ισλανδίας, ο κ. Νταμπράουσκας, είπε:

«Η Βίκινγκουρ είναι από τις κορυφαίες στη χωρά της και συνήθως κερδίζει. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν τα πλην και τα συν τους. Έχουν νεαρούς παίκτες, διψασμένους και το παιχνίδι τους είναι απρόβλεπτο. Θα προσπαθήσουμε να μην δίνουμε εύκολες φάσεις στην αντίπαλο και εξαρτάται πως θα παίξουμε. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Λέω στους παίκτες μου να μην βλέπουν το σκορ και να απολαμβάνουν τον αγώνα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές στην Κύπρο είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε να το απολαύσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Σχεδόν έτοιμος ο Μπεζούς!

Απαντώντας σε ερώτηση για τα αγωνιστικά νέα της Ομόνοιας και την κατάσταση του Μπεζούς, ο προπονητής της ομάδας, «έβγαλε» είδηση για τον Ουκρανό μέσο:

«Ο Μπεζούς δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως προπονείται κανονικά και είναι στο 90% της ετοιμότητας. Μετά τη διακοπή υπολογίζουμε πως θα μπορέσουμε να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Ο Μουσιαλόφσκι προπονείται ατομικά, όπως και ο Σεμέδο, που ανεβαίνει καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο κ. Νταμπράουσκας, εξήρε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του Στέφαν Γιόβετιτς:

«Είναι μεγάλη μεταγραφή, που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας και γενικότερα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες και βρίσκεται σε τόσο καλή φυσική κατάσταση είναι ενδεικτικό. Είναι άριστος επαγγελματίας, έκανε προπονήσεις και είναι σχεδόν έτοιμος για να αγωνιστεί. Μπορεί να παίξει ως εννιάρι, ως δεκάρι και στα άκρα. Πρόκειται για έναν ιδιοφυή παίκτη, για τον οποίο δεν έχει σημασία η θέση που παίζει αλλά τι μπορεί να προσφέρει. Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση».

Ο Κουλιμπαλί ανέφερε από πλευράς του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα αύριο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Παναγιώτου και τα γκολ που πετυχαίνει, ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι, είπε: «Νιώθω πολύ καλά είναι εύκολο να παίζω μαζί του. Είναι νεαρότερος από μένα και έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε για όλα. Συμβουλεύει ο ένας τον άλλο. Όσο για τα γκολ αν και είμαι αμυντικός κάποτε συμβαίνει. Η διαφορά είναι πως νιώθω ότι μπορώ να σκοράρω».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης