HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Θέλει να γυρίσει τον... διακόπτη

ΑΕΛ: Θέλει να γυρίσει τον… διακόπτη

Είναι δεδομένη η απογοήτευση των ανθρώπων της ΑΕΛ μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η εμφάνιση ήταν αυτή που προβλημάτισε άπαντες και ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κρις Κό­ουλμαν μετά το τέλος του αγώνα. Όπως και ο ίδιος ο Ουαλός προπονητής, έτσι και ο κόσμος της ΑΕΛ διαπίστωσε ότι η ομάδα έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και μια από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων.

Τα όσα έγιναν την περασμένη Παρα­σκευή έχουν αναλυθεί από την τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές και υπάρ­χει αποφασιστικότητα για να αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια. Η ΑΕΛ έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τα θετικά αποτελέσματα. Το είδαμε και στο παιχνίδι με την Πάφο παρά την ήττα, ενώ ήταν αρκετά καλές οι εμφανίσεις και στα πρώτα δύο παιχνί­δια με Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου, τα οποία κέρδισε η ομάδα της Λεμεσού.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο 05/10 στις 19:00 και η ΑΕΛ έχει ως μοναδικό στό­χο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο ήττες στα ντέρμπι με Πάφο και Ομόνοια.

Η τεχνική ηγεσία πιθανότατα να έχει ξανά διαθέσιμο τον Ιβάν Τρισκόφσκι, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Μάμας και Τοκού αγωνίστηκαν απέναντι στην Ομόνοια ως αλλαγή και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Εκτός παραμέ­νει και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Παπαφώτης. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα με την Ομόνοια, είδε την κόκκινη κάρ­τα ο Κέτσκες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θυμίζουμε ότι δέχθηκε την κόκκινη γιατί στέρησε την ευκαιρία στον Κακουλλή να φύγει απέ­ναντι από τον Μπράγκα. Επειδή είναι πα­ράβαση για ανακοπή καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, θα απουσιάσει μόνο από το παιχνίδι με τον Εθνικό και θα εί­ναι στη διάθεση του κ. Κόουλμαν μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομέ­νο ότι θα προκύψουν ορισμένες διαφορο­ποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης