HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑνεβαίνει αθόρυβα ο Απόλλωνας...

Ανεβαίνει αθόρυβα ο Απόλλωνας…

Ο Απόλλωνας κρατά το τρίποντο στο παιχνίδι με την Ε.Ν. Παραλιμνίου, παρά τη λαχτάρα που το συνόδευσε, αφού τα τέρματα της νίκης σημειώθηκαν στις κα­θυστερήσεις.

Στο ποδόσφαιρο μετρούν οι βαθμοί και από τη στιγμή που μπήκαν στο σακούλι, όλοι στο Κολόσσι βλέπουν τη συνέχεια, καθώς την Παρασκευή η ομά­δα θα αντιμετωπίσει την Καρ­μιώτισσα εκτός έδρας. Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη για τους «γαλάζιους», που θέλουν να συ­νεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ούτως ώστε να μπουν στη διεκδίκηση του τίτ­λου. Σημειώνουμε ότι έχουν 7 βαθμούς, όμως ευελπιστούν πως θα προσθέσουν και τους 3 από το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Με την πρωτοπόρο Πάφος FC στους 13 είναι φανερό πως η απόσταση μειώθηκε αισθητά.

Το πιο σημαντικό για τη λεμεσιανή ομάδα εί­ναι η αλλαγή χαρακτήρα που δείχνει στην τρέχουσα περίοδο, με επακόλουθο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της. Αυτό απο­τυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μετά το τέλος του αγώνα, όταν ζήτησαν το πρωτά­θλημα από τον Αντριάν Γκούλα και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σλοβάκος τεχνικός τόνισε πως φιλο­δοξία της ομάδας είναι ο τίτλος, όμως πρό­σθεσε πως θέλει να πηγαίνει βήμα-βήμα.

Από αγωνιστικής άποψης τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα τεθεί στη διάθεσή του ο Ντε Αλμέιδα, ο οποίος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης