HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της

Πάφος FC: Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της

Η Πάφος FC θα ολοκληρώσει σήμερα τη μίνι προετοιμασία της ενόψει του μεθαυρι­ανού αγώνα για την 1η αγωνιστική του Κόνφε­ρενς Λιγκ απέναντι στην Πετροκούπ. Η παφιακή ομάδα που ζει πρωτόγνω­ρες στιγμές ελέω της ιστο­ρικής της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα ταξιδέψει στη Μολδαβία με στό­χο το θετικό αποτέλεσμα. Η Πετρο­κούπ υπενθυμίζουμε ότι είχε αποκλειστεί από το ΑΠΟΕΛ (2ο προκριματικό του Τσά­μπιονς Λιγκ), έτσι υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για την προσεχή αντίπαλο.

Η Πάφος FC αν και είχε τις πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα, εντούτοις βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάστα­ση και αυτό καταγρά­φεται στα θετικά. Την ίδια ώρα όμως, πρέπει να ξορκίσει την κατάρα των εκτός έδρας αγώ­νων στην Ευρώπη όπου δεν κατάφερε ποτέ να κερδί­σει. Θα είναι το μεγάλο «στοίχη­μα» για την παφιακή ομάδα στην πορεία που θα έχει στο Κόνφερενς Λιγκ το πώς θα συμπεριφερθεί στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η προ­ετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και ο Χουάν Κάρλος Καρθέδο θα περιμένει να δει αν τελικά ο Πέπε θα είναι διαθέσιμος. Είναι και ο μοναδικός παίκτης που αντι­μετωπίζει πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή. Με άλλα λόγια, ο Ισπανός προπονητής έχει σε άλλο ένα παιχνίδι ευχάριστο πο­νοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκά­δας.

Αναμένεται πάντως ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές, αφού η ομάδα είχε συνεχόμε­να απαιτητικά παιχνίδια στις εγχώριες δι­οργανώσεις και θα πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην προκύψουν θέματα στην πορεία που είναι ακόμη πιο δύσκολη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης