HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν πτοείται και βλέπει… Ευρώπη

ΑΠΟΕΛ: Δεν πτοείται και βλέπει… Ευρώπη

Ο ΑΠΟΕΛ «σκόνταψε» πάνω στην Ομόνοια 29ης Μαΐου και είδε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών να σταματάει. Η λευκή ισοπαλία στέρησε την ευκαιρία στους πρωταθλητές να πλησιάσουν στο -1 την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Πάφος FC. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν δέκα βαθμούς και είναι στην 4η θέση, έχοντας μπροστά τους, Άρη (11), Ομόνοια (12) και Πάφος FC (13).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει καιρό για χάσιμο, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη στις 22:00. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση και υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι μπορεί να το πράξει. Άλλωστε η ομάδα της Ιρλανδίας δεν αποτελεί φόβητρο για τους πρωταθλητές Κύπρου σε καμιά περίπτωση.

Δώνης και Μάιερ αποτελούν ερωτηματικά για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες. Ο Ελλαδίτης επιθετικός αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες μέρες. Όσον αφορά τον Γερμανό μεσοεπιθετικό σήμερα αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις. Εκτός με τη Σάμροκ Ρόβερς θα είναι ο Σεμπάκ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, όπως και ο Σαρφό (σ.σ. λόγω απαγόρευσης εισόδου στην Ιρλανδία).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης