HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΚομπλέ γενικώς η Ομόνοια!

Κομπλέ γενικώς η Ομόνοια!

Καλώς τόνε κι ας άργησε, τον σέντερ φορ της Ομόνοιας! Η Διοίκηση επιβεβαίωσε, έστω και στο… τσακ, την πρόθεσή της για υπέρβαση προκειμένου να καλύψει τη θέση, καθώς έφερε στην Κύπρο τον Στέφαν Γιόβετιτς και εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του. Ο Μαυροβούνιος στράικερ βρίσκεται στο νησί μας από το βράδυ του Σαββάτου και χθες υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Με την αναμενόμενη προσθήκη του Γιόβετιτς ικανοποιείται, αφενός, η επιθυμία του Βάλντας Νταμπράουσκας για να έχει άλλη μια αξιόπιστη επιλογή, αφετέρου η δίψα του «Λαού» για μια ηχηρή μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, αλλά και με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ο Γιόβετιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 ευρώ.

Το ζητούμενο, φυσικά, είναι να δικαιώσει ο πολύπειρος επιθετικός της προσδοκίες με τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να κλείνει οσονούπω τα 35 του χρόνια (2/11/1989), όμως προέρχεται από μεστή σεζόν με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αφού πέρσι κατέγραψε 34 συμμετοχές με 8 τέρματα και 4 ασίστ στους «ερυθρόλευκους».

Όσο για το βιογραφικό του, περιλαμβάνει επιτυχημένες θητείες σε μεγάλες ομάδες από το 2008 που έφυγε από την Παρτίζαν και άρχισε το οδοιπορικό του στα ευρωπαϊκά γήπεδα με αφετηρία την Ιταλία και τη Φιορεντίνα. Ακολούθως έπαιξε στη Μάντσεστερ Σίτι, στην Ίντερ, στη Σεβίλλη ως δανεικός, στη Μονακό και στη Χέρτα Βερολίνου.

Κάπως έτσι ο προπονητής της Ομόνοιας βλέπει πλέον το ρόστερ να είναι πλήρες, με αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ο κ. Νταμπράουσκας έχει δύο ισάξιους παίκτες για κάθε θέση, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μαυροβούνιος προστίθεται στους Στεπίνσκι και Κακουλλή.

Οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και σε διπλό ταμπλό, αφού η ομάδα του «τριφυλλιού» θα μπει την ερχόμενη Πέμπτη σε ρυθμούς της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με πρώτη αντίπαλο την Βίκινγκουρ Ισλανδίας στο ΓΣΠ. Το πρόγραμμα των «πρασίνων» δημιουργεί προσδοκίες για να συνεχίσουν το οδοιπορικό τους στη διοργάνωση και με νίκη στην πρεμιέρα θα θέσουν βάσεις για να κάνουν πράξη το όνειρο.

Η προετοιμασία άρχισε και ο Λιθουανός τεχνικός είναι στην… πριζα για τους τραυματίες. Συγκεκριμένα, περιμένει το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Σεμέδο, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις θα αξιολογήσει τους Μασούρα και Μουσιαλόφσκι. Θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, όμως η εμφάνιση του Λοΐζου στον αγώνα με την ΑΕΛ «χρυσώνει» το χάπι, αφού ο νεαρός διεθνής έδειξε να επανέρχεται στο επίπεδο που αντικατοπτρίζει τις μεγάλες του δυνατότητες.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης