HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Προκλήσεις χωρίς τέλος για την Πάφο

Προκλήσεις χωρίς τέλος για την Πάφο

Στόχος να διευρύνει το αλάνθαστο σερί και να μείνει μόνη πρώτη

 

Οι προκλήσεις συνεχίζονται για την Πάφος FC, που υποδέχεται σήμερα (19:00, Cablenetsports1 HD) τον Άρη σε «καυτό» ντέρμπι. Όλοι στην ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ, ούτως ώστε να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία στο πρωτάθλημα. Η εικόνα της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρθέδο στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, παρότι αγωνιζόταν από την αρχή με αριθμητικό μειονέκτημα, επιβεβαίωσε τις μεγάλες της δυνατότητες, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει πιο «σοφός» στον δεύτερο χρόνο της θητείας του στον πάγκο και αξιοποιεί στο έπακρον τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα. Έτσι, θέλει και σήμερα να παρατάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να αποσπάσει το 5ο σερί τρίποντο που θα αφήνει την ομάδα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η θετική ανταπόκριση της πλειοψηφίας των παικτών που αγωνίζονται είναι στοιχείο που δημιουργεί ευχάριστα διλήμματα στον κ. Καρθέδο, ο οποίος στο βάθος του μυαλού του έχει και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Πετροκούμπ. Συνεπώς, είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει διαχείριση του ρόστερ, καθώς η παφιακή ομάδα έχει βλέψεις για καλή πορεία και στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της παφιακής ομάδας είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην του τιμωρημένου Ντράγκομιρ. Έτσι, έχει την ευχέρεια να κάνει τις καλύτερες επιλογές, ανάλογα με τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ντέρμπι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης