HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΟ Απόλλωνας θέλει να αξιοποιήσει τις συγκυρίες

Ο Απόλλωνας θέλει να αξιοποιήσει τις συγκυρίες

Ο Απόλλωνας υποδέχεται το απόγευμα (19:00, Cytavision Sports2 HD) την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με κύριο στόχο να εκμεταλλευτεί τις θετικές συγκυρίες, ούτως ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από τους πρωτοπόρους. Στη λεμεσιανή ομάδα εκτιμούν πως δύσκολα θα ανατραπεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για κατακύρωση του ντέρμπι με την ΑΕΛ υπέρ τους. Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, το συγκρότημα του Αντριάν Γκούλα θα αυξήσει σε 7 τους βαθμούς του και με νέο τρίποντο σήμερα θα κάνει άλμα στη βαθμολογία.

Την περασμένη βδομάδα, οι «γαλάζιοι» ξεμπέρδεψαν και με το κύπελλο, αφού προκρίθηκαν εύκολα στη φάση των «16» με τεσσάρα επί του Οθέλλου, μετά από ενθαρρυντική εμφάνιση, παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ο Σλοβάκος τεχνικός κράτησε τα πολλά θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, καθώς επίσης και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Μέσα, μάλιστα, από τις αλλαγές που έκανε κατάφερε να αυξήσει τις επιλογές του λόγω της θετικής εικόνας που είχαν οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός πλάνου είναι οι παροπλισμένοι Μάρκες, Ντιόν, Άδωνη και ο Χάμπος Κυριάκου (τραυματίας). Το ευχάριστο για τον κ. Γκούλα είναι ότι έχει εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει τα κενά σε όλες τις θέσεις. Στα θετικά καταγράφεται και η εμφάνιση και το γκολ του Ντορεγκαράι, αφού ο Αργεντινός αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης