HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΠροβληματισμός, αλλά όχι πανικός στη Νέα Σαλαμίνα

Προβληματισμός, αλλά όχι πανικός στη Νέα Σαλαμίνα

H4η ήττα σε πέντε αγώνες άφησε τη Νέα Σαλαμίνα καθηλωμένη στους 3 βαθμούς. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αντέδρασαν μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ και αποδοκίμασαν τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου: «Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα συνεχίσουμε. Κατανοώ την πικρία του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση του σωματείου δεν πρόκειται να προβεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Αντίθετα, φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να στηρίξει τον προπονητή και από κοινού να βρουν τρόπους, ούτως ώστε να ανακάμψει η ομάδα.

Όσον αφορά τη συγκομιδή ναι μεν δεν ικανοποιεί, όμως η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ένα πρόγραμμα-βουνό στο ξεκίνημα της «Cyprus League by Stoiximan». Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι οι τέσσερις ήττες που δέχθηκαν προήλθαν από ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο (Πάφος FC, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ).

Το ζητούμενο για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να δείξει αντίδραση στο παιχνίδι πριν από τη διακοπή, που είναι το βαρωσιώτικο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ούτως ώστε να επέλθει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης