HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με φόρα στην Περιστερώνα γι' άλλη μία νίκη

ΑΠΟΕΛ: Με φόρα στην Περιστερώνα γι’ άλλη μία νίκη

Το ΑΠΟΕΛ από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζει σημαντική αγωνιστική βελτίωση, η οποία συνοδεύεται και από νικηφόρα αποτελέσματα. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τους «γαλαζοκίτρινους», που φαίνεται ότι έχουν μπει στο σωστό δρόμο.

Η δουλειά που έγινε και γίνεται από τον Ζοζέ Ντομίνγκες στον «Αρχάγγελο» αποδίδει καρπούς, γι’ αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Την ίδια ώρα όμως δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Ναι, η ομάδα βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν, η ψυχολογία έχει εκτιναχθεί στα ύψη, αλλά ένα στραβοπάτημα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Και το στραβοπάτημα δεν θέλουν στο ΑΠΟΕΛ να έλθει τόσο σύντομα.

Η ομάδα μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Και το επόμενο παιχνίδι είναι αύριο στην Περιστερώνα, όπου θ’ αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ χωρίς την παρουσία των φίλων του, λόγω της απόφασης από πλευράς ΚΟΠ. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να αποτελέσει κανένα εμπόδιο ώστε η ομάδα να κερδίσει. Σαφώς και το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, έστω και αν είναι απέναντι σε μία ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό και ποιότητα παικτών. Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται ότι και στον αυριανό αγώνα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλωστε αυτό συνηθίζει να κάνει σε μία προσπάθεια να έχει όλους τους παικτές του σε ετοιμότητα, κάτι που μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Πίζι θα βρεθεί στην ενδεκάδα, ενώ ο Δώνης ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Μάιερ δεδομένα θα είναι εκτός.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης