HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΘέλει το πρώτο της... διπλό η Ανόρθωση

Θέλει το πρώτο της… διπλό η Ανόρθωση

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ανόρθωση έψαχνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με την Ομόνοια και σήμερα είναι προγραμματισμένο στις 19:00 το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και αυτό είναι κάτι το οποίο έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννος Οκκάς. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό έχει να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχει ετοιμάσει το πλάνο του και είναι έτοιμος να παρουσιάσει την ομάδα έχοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμική παρουσία στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές. Η συμπαράσταση που είχαν στο ντέρμπι με την Ομόνοια, τους βοήθησε για να πετύχουν το στόχο των τριών βαθμών και το ίδιο θέλουν να πετύχουν και στο σημερινό παιχνίδι.

Για την Ανόρθωση είναι σημαντικό να έρθουν οι συνεχόμενες επιτυχίες, γιατί με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται και το κλίμα στα αποδυτήρια και υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είναι κάτι το οποίο θέλει να βλέπει και η τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης