HomeΔΙΕΘΝΗΓαλλίαΝέα δοκιμασία για την Παρί

Νέα δοκιμασία για την Παρί

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Η Παρί υποδέχεται τη Ρεν (22:00) και η Οσέρ την Μπρεστ (20:00). Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις όπου και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να έχουν βαθμολογικό όφελος.

Η Παρί προέρχεται από τις πρώτες απώλειες βαθμών. Στην προηγούμενη αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Ρεμς και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει νέες απώλειες στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, η Ρεν είναι μια ομάδα με αρκετά καλό υλικό και η οποία σκοράρει με συχνότητα στα παιχνίδια της. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Λανς εντός έδρας.

Ο αγώνας κρίνεται σημαντικός και για τις δύο ομάδες, που θέλουν να υλοποιήσουν το στόχο τους. Για τους γηπεδούχους μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν ικανοποιημένοι από το γήπεδο και με την ισοπαλία.

Τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα είναι κάπως… περίπλοκα τη δεδομένη στιγμή, καθώς έχουμε ισοβαθμία τριών ομάδων στην κορυφή με 13 βαθμούς. Μια από αυτές τις ομάδες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και έχει για… συγκάτοικους τη Μαρσέιγ και τη Μονακό. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα απομακρύνει την περσινή πρωταθλήτρια από την κορυφή.

Η Ρεν είναι λίγο πιο κάτω. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς. Τόσους έχουν επίσης η Νις και η Λιλ. Συνεπώς και οι δύο ομάδες θέλουν να σταθεροποιηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και θα ψάξουν το κέρδος από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στην Οσέρ και την Μπρεστ. Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά τριών βαθμών, αλλά και αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Συγκεκριμένα, η Μπρεστ είναι στην 11η θέση με 6 βαθμούς, ενώ η Οσέρ μετρά μόλις τρεις βαθμούς και είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης (16η θέση).

Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Μπρεστ πήρε τη νίκη κόντρα στην Τουλούζ με 2-0. Είναι ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε βαθμολογικά και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια. Μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμα και αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος απέναντι στην Οσέρ.

Η γηπεδούχος ομάδας δεν τα πάει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Τελευταία ήταν αυτή από τη Μονπελιέ εκτός έδρας με σκορ 3-2. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει συντελεστή 4 γκολ υπέρ και 11 κατά. Συνεπώς, ο στόχος για νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα είναι δεδομένος, για να επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης