HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΈχει απαιτήσεις στο ΓΣΠ η ΑΕΛ

Έχει απαιτήσεις στο ΓΣΠ η ΑΕΛ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Ομόνοια ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς να γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας. Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα παικτών που κρίνονταν αμφίβολοι για τον αγώνα στο ΓΣΠ απόψε στις 19:00 (Cytatvision) και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι τελικά πρόλαβαν να τεθούν στη διάθεση του Κρις Κόουλμαν. Δεδομένα εκτός είναι ο Παπαφώτης, ενώ δεν αναμενόταν να ακολουθήσει την αποστολή ο Τρισκόφσκι και ο Μάμας. Ο Τοκού ήταν αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή και θα περιμένουμε σήμερα να δούμε κατά πόσον πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Ο Κρις Κόουλμαν είδε τα λάθη που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι με την Πάφο και μέσα από τις προπονήσεις προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Η αλήθεια είναι πως για 80 λεπτά το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΛ ήταν εξαιρετικό και η όλη προσπάθεια χάλασε στα τελευταία 10 λεπτά όπου δέχθηκε τα τρία γκολ από τον αντίπαλο.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας παραμένει σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι το οποίο αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία. Ο κ. Κόουλμαν θέλει να δει την ίδια διάθεση και σήμερα από τους παίκτες του, ώστε να γίνει ο στόχος ακόμα πιο εφικτός.

Άπαντες αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που κρύβει ένα ντέρμπι εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της και λόγω της Ευρώπης. Ωστόσο, στην ΑΕΛ εμπιστεύονται τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της ομάδας και θεωρούν ότι είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος για νίκη.

Θετικό στατιστικό στοιχείο της ΑΕΛ από τα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα είναι πως πέτυχε γκολ σε όλους τους αγώνες της. Ενόψει του σημερινού αγώνα είναι σημαντικό να πετύχει ένα γκολ μέσα στο ΓΣΠ, αφού θα αυξηθούν οι πιθανότητες με αυτό τον τρόπο ώστε να έρθει το ζητούμενο.

Αναφορικά με την απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατακυρώσει τον αγώνα με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα, η ΑΕΛ αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης