HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Οι αστοχίες στην εξεύρεση επιθετικού (στατιστικά)

Ομόνοια: Οι αστοχίες στην εξεύρεση επιθετικού (στατιστικά)

Τις τελευταίες πέντε σεζόν περιλαμβανομένης και της φετινής η Ομόνοια αδυνατεί να βρει μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση και συγκεκριμένα στον κεντρικό επιθετικό. Η αναφορά μας σε ξένο παίκτη γιατί στην ομάδα υπήρχαν και υπάρχουν οι Κύπριοι Ζευκής, Κακκουλής και Νεοφύτου.

Ψάχνοντας λίγο το θέμα από την σεζόν 2020-21 και μέχρι σήμερα στις τάξεις της Ομόνοιας βρέθηκαν οι πιο κάτω ξένοι επιθετικοί: Σενέ, Σέποβιτς, Ντούρις, Μπεσεντίν, Μάταβζ, Χούπερ, Ανσαριφάρντ, Μπάκιτς, Στεπίνσκι.

Διαβάζοντας κάποιος τα πιο πάνω ονόματα θα διαπιστώσει αυτόματα ότι οι πλείστοι εξ αυτών έχουν περάσει και δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτα.

Τα στατιστικά (για όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες και Ευρώπη) των συγκεκριμένων παικτών αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Σενέ αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια και πέτυχε ένα τέρμα. Ο Σέποβιτς αγωνίστηκε σε 52 παιχνίδια, πέτυχε 17 τέρματα και είχε εννέα ασιστ. Ο Ντούρις είχε 48 συμμετοχές, με πέντε τέρματα και 2 ασιστ. Ο Μπεσεντίν 15 συμμετοχές ένα τέρμα και μία ασιστ. Ο Μάταβζ 17 παιχνίδια και τρία τέρματα. Ο Χούπερ 14 παιχνίδια, τρία τέρματα και μια ασιστ. Ο Μπάκιτς 15 συμμετοχές χωρίς τέρμα και μία αιστ. Ο Ανσαριφάρντ 61 συμμετοχές 10 τέρματα και 10 ασίστ. Ο Στεπίνσκι συμπεριλαμβανομένων και των φετινών εμφανίσεων έφτασε τις 26 με δώδεκα τέρματα και δύο ασίστ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κακουλλής έχει φτάσει τις 179 συμμετοχές, πέτυχε 36 τέρματα και έδωσε 26 ασιστ.

Με άλλα λόγια η Ομόνοια εδώ και πέντε σεζόν ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τον κατάλληλο. Και φέτος ενώ η προτεραιότητα θα έπρεπε να ήταν η απόκτηση επιθετικού και έχοντας πάρα πολύ χρόνο για να το πράξει αν αναλογιστούμε ότι από τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινωθεί ο προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας, έχουμε φτάσει στο παρά κάτι και επιθετικός δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι φέτος η ομάδας αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα πορευτεί με τους Στεπίνσκι, Κακουλή και Νεοφύτου.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης