HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Έξοδος με πάρα πολλές απαιτήσεις

Άρης: Έξοδος με πάρα πολλές απαιτήσεις

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί από την Πάφος FC την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοναδικός και ξεκάθαρος στόχος του συγκροτήματος του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι η επιστροφή στις νίκες μετά και τη «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα για την τέταρτη αγωνιστική.

Σαφώς, το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στους συμπολίτες του δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Άρης, όμως πλέον το έχει αφήσει για τα καλά πίσω του. Η προσοχή έχει στραφεί απόλυτα προς το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, το οποίο -προφανώς- χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση. Και όχι μόνο λόγω του ότι η Πάφος FC είναι μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, η οποία έχει το απόλυτο των νικών (συνοδευόμενο και από κυριαρχικές εμφανίσεις), αλλά και λόγω του ότι αποτελεί άμεση ανταγωνίστρια για τον τίτλο.

Δεδομένα, δεν θα κριθεί το οτιδήποτε από τόσο νωρίς μέσα στο πρωτάθλημα, όμως τέτοιου είδους αναμετρήσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στον τομέα της ψυχολογίας. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στη λεμεσιανή ομάδα και γι’ αυτό προετοιμάζονται και ανάλογα.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει στη διάθεσή του τον Κακόριν ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ρώσος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης