HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΑκόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη

Ο Άρης την Κυριακή θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για ν’ αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πάφος FC. Η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε την προηγούμενη αγωνιστική τις πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει άλλες.

Απέναντι στην παφιακή ομάδα όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει αψεγάδιαστο παιχνίδι για να πετύχει τη νίκη. Ξέρει ότι χωρίς βελτίωση δεν θα μπορέσει να φύγει από την Πάφο με βαθμολογικό κέρδος.

Ο Άρης δεν σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι, παρά το ότι είχε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Η Πάφος FC διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Όμως ο Άρης έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Ο Λευκορώσος προπονητής αναμένεται ότι θα κάνει απόψε κατασκοπεία της αντιπάλου που αγωνίζεται στο Σούπερ Καπ, ώστε να έχει μία καλύτερη εικόνα, κάτι που θα τον βοηθήσει να καταστρώσει τα πλάνα του. Την ίδια ώρα η προσοχή στρέφεται και στον Κοκόριν, που θα διαφανεί αν θα καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης