HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Η αμυντική βελτίωση επιβάλλεται

ΑΕΚ: Η αμυντική βελτίωση επιβάλλεται

Ο Χένινγκ Μπεργκ προσπαθεί να βρει τις λύσεις ώστε η ΑΕΚ να καταφέρει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «κιτρινοπράσινοι» στα τρία τελευταία παιχνίδια ενώ είχαν καλή αγωνιστική εικόνα, εντούτοις πήραν μόνο ένα βαθμό. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό, σαφώς και η ομάδα ήταν βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι. Την ίδια ώρα όμως παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνά της. Και είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα της τα παιχνίδια φέτος έχει δεχθεί τέρμα. Ο Νορβηγός προπονητής γνωρίζει ότι χωρίς να υπάρξει αμυντική βελτίωση, η ομάδα δεν θα μπορέσει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Νέα Σαλαμίνα, παιχνίδι στο γειτονικό «Αμμόχωστος» για την 5η αγωνιστική, όπου επιβάλλεται η νίκη. Μπορεί να είμαστε νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά οι απώλειες βαθμών που είχε μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν της επιτρέπουν να έχει άλλες. Ήδη η διαφορά από την κορυφή βρίσκεται στο -8 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και επικεντρώθηκαν στην αναμέτρηση της Παρασκευής. Αναμένεται ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή για τους «κιτρινοπράσινους», παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν στην προσεχή αντίπαλο. Το ζήτημα για την ΑΕΚ την Παρασκευή είναι να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν παθητικό και ταυτόχρονα να παρουσιάσει το καλό της επιθετικό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί αν ο Γκαρσία θα μπορέσει να είναι στην αποστολή, αφού ως γνωστό ταλαιπωρείται από τραυματισμό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης