HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι τέσσερις ανατροπές που έγιναν έως τώρα στο πρωτάθλημα

Οι τέσσερις ανατροπές που έγιναν έως τώρα στο πρωτάθλημα

Σε κάθε μια από τις τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, είχαμε ισάριθμες ανατροπές αποτελεσμάτων. Στην πρεμιέρα, είχαμε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα εκτός έδρας με 1-2, κάτι το οποίο προέκυψε μέσω ανατροπής του αποτελέσματος.

CHA 3686

Το ίδιο συνέβη και στη δεύτερη αγωνιστική, όταν η Ομόνοια επιβλήθηκε της Νέας Σαλαμίνας με 3-2. Οι “ερυθρόλευκοι” ανέτρεψαν το 1-0 και προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά τα δυο γκολ του Στεπίνσκι στο τέλος έδωσαν εκ νέου προβάδισμα στο “τριφύλλι” που τελικά πανηγύρισε τη νίκη ανατρέποντας το αποτέλεσμα.

CHA 0293

Με τον ίδια τρόπο που ηττήθηκε από την Ομόνοια, κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Προηγήθηκε με 1-0, η ομάδα της Άχνας έκανε το 2-1 και η Νέα Σαλαμίνα πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα.

SKOS9685

Ανατροπή είχαμε και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Πάφο να κερδίζει με 3-1 την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λεσοβόι στο πρώτο ημίχρονο και η Πάφος σκόραρε τρία τέρματα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και διατήρησε το απόλυτο των βαθμών.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης