HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Έτσι θα βρει ξανά το βηματισμό της

Ομόνοια: Έτσι θα βρει ξανά το βηματισμό της

Δεν αποτελεί για την Ομόνοια κάποιο ανεπανόρθωτο κακό η ήττα από την Ανόρθωση. Ήττα, που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα και δεύτερη φετινή. Βέβαια οι γκέλες που στο ξεκίνημα της χρονιάς μοιάζουν να μη μετράνε πολύ, στο τέλος της σεζόν μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές. Είναι δηλαδή σχετικά ασήμαντες, μέχρι να γίνουν σημαντικές.

Αναλόγως πάντοτε με την πορεία της ομάδας. Πορεία που μέσα σε ομαλές συνθήκες, εξαρτάται από την ίδια. Το «τριφύλλι» οφείλει να πάει παρακάτω όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να χάσει τον βηματισμό του και χωρίς άλλες απώλειες. Η άριστη διαχείριση των αρνητικών αποτελεσμάτων και των δύσκολων αγωνιστικών βραδιών, είναι ένας από τους βασικούς, αν όχι ο βασικός λόγος που μια ομάδα παίρνει πρωτάθλημα.

Ασφαλώς είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, η χρονιά θα έχει ανατροπές και δυσκολίες και για την Ομόνοια και για όλους. Ο συνδυασμός πρωταθλητισμού και καλής ευρωπαϊκής πορείας, στο Κόνφερενς Λιγκ, αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τους Πράσινους. Προπονητής και ποδοσφαιριστές -που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του κόσμου- οφείλουν να βγάλουν αντίδραση για να αλλάξει η ομάδα δραστικά εικόνα.

Να αναδείξει ξανά την ποιότητα που έχει ως σύνολο. Να αφήσει πίσω της τις εμφανίσεις που δεν ανταποκρίνονται ούτε στην ισχύ, ούτε στους στόχους της. Να επανέλθει στο κάθετο και στρωτό ποδόσφαιρο. Να απειλεί και να σκοράρει στον βαθμό που της επιβάλλουν τα standards της. Άκρως απαιτητικοί αγώνες.

Η Ομόνοια είναι πιθανό να κλείσει μία ακόμα προσθήκη (προσθήκη επιθετικού) όμως για να αλλάξει την εικόνα της στο γήπεδο χρειάζονται πράγματα – μεσοεπιθετικά- και ενώ έχει μπροστά της μία σειρά από άκρως απαιτητικούς αγώνες.

Θυμίζουμε: Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή. Στις 3 Οκτωβρίου για την πρεμιέρα του League Phase του Conference League θα υποδεχθεί την Βίκινγκουρ.

Στις 6 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει στη Λεμεσό τον Άρη. Στις 19 Οκτωβρίου φιλοξενεί την ΕΝΠ. Στις 24 Οκτωβρίου πάει στην Σκωτία να συναντήσει με την Χαρτς. Στις 28 Οκτωβρίου θα παίζει εκτός έδρας με την Καρμιώτισσα.

Π.Π.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης