HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοια ΑραδίππουOμόνοια Αραδίππου: Σημαντικό ''διπλό'' επί της ΕΝΠ

Oμόνοια Αραδίππου: Σημαντικό ”διπλό” επί της ΕΝΠ

Η Ομόνοια Αρ. επικράτησε της ΕΝΠ εκτός έδρας με 2-0 στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε ένα εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα τα πρώτε λεπτά δεν είχαν κάτι αξιόλογ. Στο 20ο λεπτό όμως, ξ Ομόνοια Αρ. κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόργκε από αριστερά λίγο έξω από την περιοχή.

Μάλιστα 8 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν αρχικά ο Φεριέρ σούταρε αλλά ο Αντεμπάγιο έδιωξε τη μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ταβάρες με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο, η ΕΝΠ ξεκίνησε καλύτερα και έψαξε από νωρίς το γκολ. Στο 50′ και 51′ κατέγραψε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν έγιναν γκολ. Η Ομόνοια Αρ. ”απάντησε” στις ευκαιρίες στο 53ο λεπτό όμως ούτε αυτή κατάφερε να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων παρέμεινε και ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ταυτότητα αγώνα:

Παραλίμνι (Ορι Γκούτμαν): Αντεμπάγιο, Μιλίτσεβιτς (46′ Κορίνους), Σάμπου (60′ Γιαντζούκοβιτς), Γκοτλίμπ (46′ Ανδρέου), Νόρτει (80′ Μαυρουδής), Σαμ, Κοτσώνης (60′ Φλίτερ), Μεντί, Κράινζ, Χούγκενχουρτ, Χαραλάμπους

Ομόνοια Αρ. (Ούγκο Μάρτινς): Λόρια, Σιήκκης, Γκιχοάτα, Θεοχάρους, Γκόμες, Ταβάρες (45′ Δημητρίου), Χαβέλκα, Βρόντης (76′ Μπάντζι) , Βαλβέρδε (45′ Ποντικός), Μπόργκες (88′ Χριστοδούλου), Φεριέρ (63′ Αβραάμ)

Σκόρερ: – / Μπόργκες 20′, Ταβάρες 28′

Κίτρινες:  Μιλίτσεβιτς 13′, Σαμ 19′, Κράιντζ 66’/ Βρόντης 32′

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τάσος Μάρκου

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Τεχράνυ Ανδρέας

AVAR: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης