HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝ. Σαλαμίνα: Προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία

Ν. Σαλαμίνα: Προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία

Η Νέα Σαλαμίνα στα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος έδειξε τρομερές αμυντικές αδυναμίες. Το γεγονός ότι έχει δεχθεί 12 τέρματα (έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος) αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μάλιστα, η Νέα Σαλαμίνα φέτος ενέταξε στο δυναμικό της δύο πολύ έμπειρους αμυντικούς, τους Τόμοβιτς και Λέτσιακς, σε μία προσπάθεια να παρουσιαστεί πολύ δυνατή και στα μετόπισθεν. Μέχρι στιγμής όμως αποδεικνύεται το αντίθετο. Μπορεί ναι μεν να είχε δύσκολο πρόγραμμα (Ομόνοια, Πάφος FC, ΑΠΟΕΛ), ωστόσο πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στην αμυντική λειτουργία.

Στο επιθετικό κομμάτι, από την άλλη, δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αφού έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια, ενώ δημιουργεί ευκαιρίες.

Ο προπονητής, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, γνωρίζει πολύ καλά ότι αν συνεχιστούν τα αμυντικά προβλήματα, τότε η ομάδα θα δυσκολέψει πάρα πολύ το στόχο για παραμονή. Η επιλογή μέχρι στιγμής των Μιχαήλ και Τόμοβιτς στο κέντρο της άμυνας εκ των πραγμάτων δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Την ίδια ώρα, όμως, δεν είναι απόλυτη ευθύνη των δύο μόνο, αλλά η συνολική αμυντική τακτική της ομάδας.

Η ομάδα χωρίς χάσιμο χρόνου θα πρέπει να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΑΕΚ. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης