HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ Άρης θέλει να κάνει άλμα κορυφής

Ο Άρης θέλει να κάνει άλμα κορυφής

Ο Άρης παραμένει σε τροχιά ντέρμπι, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μία εκ των ανταγωνιστών της «ελαφράς ταξιαρχίας» στην κούρσα για τον τίτλο. Μάλιστα, τα βαθμολογικά δεδομένα δίνουν πρόσθετο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού με επιστροφή στις νίκες θα «ρεφάρουν» για την πρώτη τους απώλεια και να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παρακολούθησε τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου με την ΑΕΛ, προκειμένου να σχηματίσει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων της και θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο για να την αντιμετωπίσει σωστά και να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Παράλληλα, ο Λευκορώσος τεχνικός θα δώσει έμφαση στις επόμενες προπονήσεις στη βελτίωση της επιθετικής ισχύος του Άρη, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι η αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών στοίχισε στην ομάδα. Αντίθετα, η αμυντική λειτουργία είναι εξαιρετική και αποτυπώνεται με το 1 γκολ που δέχθηκε η ομάδα σε τέσσερις αγώνες.

Το ευχάριστο για τον κ. Σπιλέφσκι είναι ότι το ρόστερ διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους επιθετικούς, τους οποίους πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο. Πρόσθετα, αναμένεται ότι θα τεθεί στη διάθεσή του ο Κοκόριν, όπως και ο Μάτισικ, ο οποίος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης