HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Το κύπελλο προσφέρεται για δοκιμές

Απόλλων: Το κύπελλο προσφέρεται για δοκιμές

Ο Απόλλωνας κάνει… διάλειμμα από το πρωτάθλημα, αφού αύριο Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο για την Α’ φάση του κυπέλλου. Η λεμεσιανή ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί στο «Δασάκι», όμως προσεγγίζει με σοβαρότητα τον αγώνα, ο οποίος προσφέρεται και για γερή… προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ε.Ν. Παραλιμνίου.

Συν τοις άλλοις θα βοηθήσει τον Ντιέγκο Ντορεγκαράι να βελτιώσει την ετοιμότητά του, καθότι θα επωμιστεί πλέον το βάρος στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Ο Αργεντινός θεωρείται ποιοτική επιλογή για να καλύψει την απουσία του Μάρκες, όμως με την απουσία του από το ντέρμπι με τον Άρη, λόγω τιμωρίας, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα αποχής. Έτσι, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο κύπελλο για να «ζεστάνει» τις μηχανές του.

Ο Σλοβάκος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν επαρκώς μέχρι τώρα, ούτως ώστε να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Παράλληλα, είναι πιθανό να «πειραματιστεί» προκειμένου να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις εκ των έσω για να έχει επιλογές στη γραμμή κρούσης μέχρι την επιστροφή του Πορτογάλου.

Τόσο η Διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία έχουν εμπιστοσύνη στο διαθέσιμο έμψυχο υλικό και αναμένουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια, αλλά και επιστροφή στις νίκες για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης