HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Ανταποκρίθηκε, αλλά...

ΑΕΛ: Ανταποκρίθηκε, αλλά…

Στο πρώτο της παιχνίδι με πολύ ψηλές απαιτήσεις η ΑΕΛ ανταποκρίθηκε, παρόλο που δέχθηκε την ήττα από την Πάφος FC.

Η λεμεσιανή ομάδα είχε το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν και όλοι αναμέναμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί, ποιες είναι οι δυνάμεις της. Σε γενικές γραμμές έδειξε ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να δει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Αυτό τουλάχιστον εξάγεται ως συμπέρασμα από την προχθεσινή της εμφάνιση. Και σημειώνουμε ότι ήταν απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Κατάφερε να κρατήσει μέχρι το 81′ το υπέρ της προβάδισμα, αλλά με την ισοφάριση φάνηκε ότι επηρεάστηκαν πάρα πολύ οι παίκτες. Αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να το δουλέψει μαζί με τους παίκτες ο Κρις Κόλμαν. Από την άλλη, πρέπει να κρατήσουν τα θετικά, που ήταν αρκετά, και πάνω σε αυτά να προχωρήσουν για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Και η επόμενη αντίπαλος είναι η Ομόνοια. Την Παρασκευή θα πάει στη Λευκωσία έχοντας άλλο ένα παιχνίδι που έχει υψηλές απαιτήσεις. Θα είναι άλλο ένα γερό τεστ για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.

Ο Ουαλός προπονητής ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία, αφού ο χρόνος είναι λιγοστός με στόχο η ομάδα του να έχει βαθμολογικό κέρδος αυτή τη φορά. Έχει μελετήσει την προσεχή αντίπαλο και στις προπονήσεις θα εφαρμόσει το πλάνο του. Ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ότι η ομάδα του έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τα πολλά νέα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα. Κάποιοι έχουν ήδη εγκλιματιστεί, όπως π.χ. ο Λεσοβόι που σκόραρε και στα τρία παιχνίδια. Κάποιοι άλλοι όμως είναι εμφανές ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να «δέσουν» με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ζήτημα για την ΑΕΛ είναι να αφήσει πίσω τη συγκεκριμένη ήττα και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της Παρασκευής. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Υπενθυμίζουμε ότι οι Μάμας και Τοκού αποχώρησαν από τον προχθεσινό αγώνα λόγω τραυματισμού και θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης, θα διαφανεί αν ο Τρισκόφσκι θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αφού είχε μείνει εκτός από τον προχθεσινό αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης