HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν

ΑΕΚ: Τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν

Ακόμα μια αγωνιστική πέρασε με την ΑΕΚ να μένει μακριά από τη νίκη. Μετά το σπουδαίο διπλό απέναντι στον Απόλλωνα στην πρεμιέρα, ακολούθησαν οι ήττες από την Πάφο και την Ομόνοια, αλλά και η χθεσινή ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό με σκορ 2-2. Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε την ομάδα του πολύ πιο επικίνδυνη επιθετικά, ωστόσο παραμένουν σημαντικά θέματα που πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα.

Θυμίζουμε ότι στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η ΑΕΚ, δέχθηκε δύο τέρματα από την Πάφο και άλλα τόσα από τον Εθνικό. Χρειάζεται σημαντική βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να μπει στο σωστό δρόμο και εκεί θα επικεντρωθεί η δουλειά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μπορεί να είναι βελτιωμένη επιθετικά η ομάδα της Λάρνακας, αλλά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και σε αυτό τον τομέα. Τα γκολ που σημειώθηκαν έως τώρα, είναι αποτέλεσμα πολλών ευκαιριών. Θα πρέπει να βρει τον τρόπο η ΑΕΚ να βάζει πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να καθαρίζει και τα παιχνίδια της. Όλα αυτά αναμφίβολα εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης